FB_PIXEL
Mennyibe kerül egy szemüveg?
2018. 03. 29.

Gyakran felteszik ezt a kérdést, hogy: Mennyibe kerül önöknél egy szemüveg? Azonban erre az egyszerűnek tűnő kérdésre nem lehet egyszerűen válaszolni!

Miért is?

Lássuk!

Egy szemüveg nem egy liter tej vagy 1 kg kenyér, amit naponta vásárolunk meg, és ha nem ízlik, másnap veszünk helyette egy másikat.

Egy igazán jó szemüveget átlagosan 2-3  évig viselünk nap, mint nap segítve vele életünket.

Ezért egy jó szemüveg kiválasztásánál számos fontos dolgot figyelembe kell vennünk, ha nem akarjuk, hogy elhamarkodott csak az ár alapján meghozott döntéssel ablakon kidobott pénz legyen a szemüvegünk ára.

 

Egy valóban jó szemüveg elkészítéséhez sok mindent figyelembe kell venni, ami befolyásolhatja a szemüvegünk árát is:

1, Maga a látásprobléma: Milyen erősségű dioptria korrekcióra van szükségünk? (Magasabb vagy bonyolultabb dioptria esetén, vékonyítás szükséges.)

Milyen távolságra kell, hogy jó legyen az új szemüvegünk? (Nem mindegy, hogy csak távolra, közelre vagy több távolságra is megoldást kell nyújtania)

2, Milyen típusú szemüvegkeretet szeretnénk? (A keret nélküli vagy félkeretes szemüvegkeretekbe speciális alapanyagú szemüveglencse való.)

3, Milyen elvárásaink vannak az új szemüveglencséinkkel kapcsolatban? (Pl. ha fényérzékenységünk van, vagy kevésbé karcolódó megoldást, esetleg páramentes bevonatú lencséket szeretnénk.)

4, Ma már a számítógép előtt ülők részére is speciális rétegzések és szemüveglencse kialakítások közül lehet választani, melyek mind megkönnyítik a számítógép használat okozta problémáinkat.

5, Speciális tevékenységek vagy hobbik meglétére is figyelmet kell fordítani.(Ilyen például a gyakori napfényben vagy vízparton töltött idő, melyhez elengedhetetlen a 100% U.V. védelmű szemüveglencsék és javasolt a polár-szűrő használata is.

6, A szemüveglencse és a szemüvegkeret minősége. (A jelentősebb márkák, komoly gyártói garanciát vállalnak termékeikre, melyhez névre szóló garanciakártyát és minőségi tanúsítványt is mellékelnek.

 

Az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalonban a kezdetektől azt valljuk, hogy „Ahányan vagyunk, annyiféle látásprobléma létezik, melyekre nem lehet ugyan olyan megoldást kínálni.”

Ahhoz, hogy egy igazán jó szemüveg évekre meghatározza viselője mindennapjait, sok minden egyedi dolgot is figyelembe kell venni az elkészítése során.

„Akkor biztosan drága is, ugye?”

Egy igazán jó szemüveg valóban nem olcsó, de nem is megfizethetetlen!

Sokszor az igazán jó szemüveg nem drágább, mint a „hagyományos” szemüveg, pusztán csak több odafigyeléssel készül el!

Lehet, hogy ez így most kicsit bonyolultnak tűnik, de hidd el, koránt sem az!

Ezért nem lehet egyszerűen válaszolni erre a „látszólag” egyszerű kérdésre!

Az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalonban az ügyfeleink a precíz és alapos szemvizsgálatot követően, személyre szabott szaktanácsadásban részesülnek, aminek következtében, könnyedén ki tudjuk választani közösen számukra a legideálisabb megoldásokat. Erre Nyíregyházán elsőként 100% megelégedettségi garanciát vállalunk!

 

 

Próbáld ki Te is!

Válaszd a 7 lépéses OPTICUM 3D-s szemvizsgálatunkat, majd az azt követő tanácsadásunk révén, segítünk kiválasztani a számodra legideálisabb szemüveget!

 

Bejelentkezem szemvizsgálatra!

 

 

© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás