FB_PIXEL
Mi az igazán jó multifokális szemüveg titka?
2018. 03. 29.

Olvass tovább és bemutatjuk, hogy mitől lesz igazán jó egy multifokális (progresszív) szemüveg.

Azt már a legtöbben tudják, hogy a multifokális szemüveglencse azoknak nyújt megoldást, akiknek távolra és közelre más-más erősségű szemüveg szükséges. Ezek a szemüvegek a természetes tekintési irányoknak megfelelően dioptria átmenettel oldják meg azt, hogy egy szemüveggel cserélgetés nélkül minden távolságra élesen lehessen látni.

 

Ma már egyre többen viselnek ilyen szemüvegeket és még többen vannak, akik nagyon szeretnék kipróbálni, de félnek, mert annyi rosszat hallottak már korábban róla…”nehéz megszokni és elég drága….,”

Félnek, hogy mások rossz tapasztalatai náluk is beigazolódik és „nem tudják megszokni”.

Félnek többet költeni egy jó szemüvegre, mert mi van, ha ablakon kidobott pénz lesz…

 

Olvasd végig, ígérjük a végén minden kiderül!

 

Bejelentkezem szemvizsgálatra!

 

Az optikák többségében ugyan biztosítanak „Megszokási garanciát”, azonban ez csak azt jelenti, ha valakinek nem válik be, kicserélik 1 pár távolira és 1 pár olvasóra a multifokális lencsét. (A tapasztaltabb szemüvegesek tudják: a kettő közti értékbeli különbség nagyon nagy.) A megszokási garancia tehát nem jelent igazi kockázatmentességet, felhőtlen nyugalmat.

 

Mi tehát a megoldás? És miért van, hogy: Van, aki meg tudja szokni, van, aki nem?

Tapasztalatunk szerint 100 emberből kevesebb, mint 1 az, aki valóban nem tudja megszokni az ilyen lencsét.És e mögött is a legtöbbször a nem megfelelő tájékoztatás áll. Egy jó szemüveg olyan, mint Puzle.  Ha valamelyik darabja nem kerül a helyére vagy hiányos, akkor az egész élvezhetetlenné válik.  Az ilyen korszerű multifokális szemüvegeknél minden apró részletnek a helyén kell lennie, különben nem fog megfelelően működni és ez vezet a megszokási problémához.

 

Van 4 olyan dolog, amelyiknek mindenképpen tökéletesen kell illeszkedni, hogy igazán jó szemüveget kaphassunk.

 

Íme ezek azok:

 

1, Szemvizsgálat: Nem elég egy sima távoli és olvasódioptria meghatározása egy multifokális szemüveghez. Ahhoz, hogy szemüveged valóban kényelmes látást biztosítson minden távolságra, számtalan egyéb, a látásoddal, tekintési szokásaiddal összefüggő paramétert vizsgálat alá kell vonni, melyekhez speciális eszközökre és megfelelő szakmai tapasztalatra egyaránt szükség van.

Az OPTICUM Látásjavító Szalonban elérhető  7 lépéses OPTICUM 3D-s Szemvizsgálat és a mögötte álló  szemvizsgálati eszközeink a lehető legpontosabb adatokat biztosítják neked ahhoz, hogy biztos lehess, jó helyen jársz!

2,Megfelelő keret és lencseválasztás: Mindkettő komoly odafigyelést és szakértelmet kíván. Az, hogy adott keret hogyan illeszkedik viselője arcán meghatározó lehet a látás kényelme szempontjából. Multifokális lencse is rengeteg fajta van. Vannak a lágy és a keményebb dizájnnal rendelkező lencsék, a rövid és hosszú lefutásúak és a csatorna szélességük szerint is léteznek keskenyebb, szélesebb és személyre szabott multifokális lencsék is. Érdemes valóban hozzáértő szakember segítségét kérni abban, hogy a Te életmódodnak, elvárásaidnak megfelelő lencse kerüljön szemeid elé.

3,Lencse minőség: Nem találkoztam pályám során még olyannal, akinek ne az lett volna az elvárása új szemüvegével, hogy az valóban jó legyen!

 Némelyek abban reménykednek, hogy a lehető legkedvezőbb árú lencse is kielégíti majd igényeiket. Ebből születnek a csalódások. Gondolj csak arra, hogy szeretnél végre egy jó autót, és lehetőleg nagyon olcsót. A kettő együtt valószínűleg nem teljesül. Az alacsony árfekvésűnél kompromisszumokat kell, hogy köss, a minőséget pedig meg kell, hogy fizesd.

4, A szemüveg elkészítése és beállítása a viselője számára: A jó szemüvegek elkészítése igen nagy precizitást és hozzáértést követel. Hiába a jó látásvizsgálat a legdrágább lencse vagy a márkás keret, ha ugyanis az elkészítés során nem megfelelően alaposan járunk el, azzal az előző lépéseket is tönkre tehetjük és a végeredmény egy drága és használhatatlan szemüveg lesz.  Új szemüvegünk elkészítése előtt érdemes tájékozódni, hogy hol tudják ezeket a feltételeket maradéktalanul biztosítani számunkra és csak is ott készíttessük el szemüvegünket. Ezzel rengeteg pénzt, időt spórolhatunk, nem is beszélve a csalódottság és a bosszúság elkerüléséről!

 

Bejelentkezem szemvizsgálatra!

 

De honnan tudja egy átlagember, hogy mi a jó és mi a pontatlan vagy éppen kifogásolható minőségű?

Nem tudhatja, hiszen minden kereskedő a sajátját dicséri.

Viszont az, aki 100% pénz-visszafizetési garanciát vállal ezekre a lencsékre, az csakis szakértő lehet!

 

 

Az OPTICUM Látásjavító Szalonban a teljes felelősség vállalás szellemében, bízva az aprólékos, minden szempontra kiterjedő szakmai tapasztalatában valóban 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk multifokális szemüvegeinkre.

Bejelentkezem szemvizsgálatra!

 

A JÓ MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG NEM SZERENCSE KÉRDÉSE!

Szemvizsgálatra időpontot kérni a 42-400-180-as telefonszámon vagy személyesen az OPTICUM Látásjavító Szalonban lehet.

  

Várunk Téged is szeretettel!

 

Bejelentkezem szemvizsgálatra!

 

© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás