FB_PIXEL

Kontaktlencse Alkalmassági Vizsgálat

Célunk és feladatunk kizárólag olyan kontaktlencséket forgalmazni, amelyek megbízható és kényelmes viselést biztosítanak a számodra, hogy valóban úgy lásd a világot, ahogy az körülötted létezik.

Kontaktlencsét szeretnél? Jó döntés, hiszen végre Te is átélheted a szemüveg nélküli tökéletes látás nyújtotta előnyöket. A kontaktlencséd végre

 

- nem maszatolódik

- nem párásodik

- minden irányban szabad, torzításmentes látást biztosít

- kiváló választás sporthoz és egyéb szabadidős tevékenységhez, hiszen nem korlátoz szabad mozgásodban

- stílusodhoz illő napszemüveggel is viselheted

 

Jó helyen jársz...

 

Nálunk az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalonunkban a kontaktlencse vizsgálatoddal a legjobb kezekbe kerülsz, Erdei Erika dipl. optometrista – kontaktológus fog neked is segíteni. Türelmes szakemberként már hosszú ideje segít abban, hogy megtapasztalhassátok a kontaktlencse viselés páratlan élményét.

„Célunk és feladatunk kizárólag olyan kontaktlencséket forgalmazni, amelyek megbízható és kényelmes viselést biztosítanak a számodra, hogy valóban úgy lásd a világot, ahogy az körülötted létezik.”

 

A kontaktlencse  viselés előnyei

 

Milyen előnyöket kínál Neked a kontaktlencse a szemüveggel szemben?

 • Észrevétlen viseletet biztosít, vagyis egyáltalán nem változtatja meg a külsődet miközben tökéletesen éles látást nyújt, így magabiztosan viselkedhetsz bármilyen élethelyzetben
 • Tökéletes szabadságot tesz lehetővé számodra, vagyis aktív mozgás, sportolás, szórakozás közben sem kell attól tartanod, hogy leesik a fejedről és összetörik a szemüveged
 • Minden körülmények között tökéletes látásélményt nyújt számodra, vagyis például a hideg őszi-téli napokon sem párásodik be
 • Könnyen és egyszerűen kezelheted, a legújabb fejlesztésű korszerű kontaktlencsék maximálisan alkalmazkodnak az aktív fiatalos életstílusodhoz és még a pénztárcádat is kímélik.
 • Sőt, ha csak időnként szeretnéd használni a kontaktlencsét, (buliba, sportoláshoz, stb.) akkor már választhatsz egynapos csererendszerű lencsét is, amit a szemüvegeddel felváltva is viselhetsz alkalomszerűen, és ráadásul a lencse tisztításával járó fáradozásoktól is megkímélheted magad.
 • Nem látszik a viselete, nem változtatja meg a külsőd, mert észrevétlen lesz mások számára
 • Akár sportolsz, akár bulizol vagy végig dolgozol egy hosszú napot, ámulatba ejt majd a tökéletes látás szabadság érzése
 • Kényelmes, biztonságos választás, ha nem szeretnél mindig szemüveget viselni
 • Nem korlátozza a látóteredet, mint a szemüvegkeretek, holttér-mentes éleslátást biztosít minden körülmények között

 

Ha nem szeretnél mindig szemüveget viselni és szeretnél kipróbálni egy kényelmes és biztonságos megoldást, akkor a kontaktlencsét neked találták ki. A kontaktlencsék egyszerű megoldást kínálnak Neked arra, hogy megváltoztasd mindazt, ahogyan a világot látni akarod, valamint azt is, ahogyan a világ lát Téged. Mindemellett nagyfokú szabadságot is biztosít a Te számodra:

 

 • Szabadságot abban, hogy úgy nézz ki, ahogyan Te szeretnéd
 • A jobb látás szabadságát: Éles, tiszta, mindenre kiterjedő látás
 • A mozgás szabadságát: A kontaktlencsék nem esnek le sportolás közben
 • Szabadságot abban, hogy azt viselhess, amit csak kedved tart: Divatos napszemüveget, amellyel könnyedén megváltoztathatod megjelenésedet
 • Szabadságot abban, hogy egyszerűbb legyen az életed: A kontaktlencséket egyszerű használni és megkönnyítik az életed

 

 

Mi fog történni az első kontaktlencse vizsgálatod során?

 

Megbeszéljük, milyen élethelyzetekben kell a kontaktlencsédnek helytállnia. Erre a kontaktlencse típusának megfelelő megválasztásához van szükség.
Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat során megállapítjuk, nincs-e valamilyen elváltozás a szemeiden, mely akadálya lehet a kontaktlencse használatnak.
Többet kapsz az általánosan elterjedt vizsgálatoknál, hiszen látásod a legprecízebb műszerekkel és technikákkal korrigáljuk.
Nem kell attól tartanod, hogy bizonytalan válaszaid miatt nem lesz jó a kontaktlencséd. Itt nem a hagyományos táblaolvasásról van szó. Olyan tesztjelekkel ellenőrizzük le a látásod, ami biztos eredményt ad.
Látásod vizsgálata során kitérünk minden olyan tényezőre, ami fontos ahhoz, hogy megtapasztald életed első igazán biztonságos és jó kontaktlencséjét.
Az esetek 85%-ban már az első alkalommal megtapasztalhatod a kontaktlencse viselés nyújtotta szabadság érzetét.
A kontaktlencse illeszkedésének és megfelelő látásod ellenőrzése után mindent megtanítunk neked, amit a kontaktlencse viselés során tudnod kell.
Az első kontaktlencse vizsgálat kb. 45.60 percet vesz igénybe és nem jár semmi kellemetlenséggel, amitől tartanod kellene.

A kontaktlencsét viselő ügyfeleink szemének és látásának állapotát 3 havonta ellenőrző vizsgálatokon kontrolláljuk. Ezek a kontroll vizsgálatok többek között abban segítenek, hogy megoszd velünk a lencseviselési tapasztalataidat, megrendelheted a következő adag friss kontaktlencséidet, megismerkedhetsz az újdonságokkal (folyamatosan fejlesztenek a gyártók, jobbnál-jobb kényelmesebbnél-kényelmesebb kontaktlencséket). S végezetül a folyamatos kontrollok segítenek abban, hogy szemeid egészségét akár hosszú évekig tartó kontaktlencse viselés mellet is maradéktalanul megőrizzük Neked.

Ezek a kontroll vizsgálatok már csak néhány percet vesznek igénybe. Minden kontaktlencsét viselő páciensünk részére, így neked is kizárólag olyan kontaktlencsét ajánlunk, amely tökéletesen illeszkedik:

 

 • a szemed egyedi paramétereihez
 • az egyedi szokásaidhoz, életritmusodhoz
 • és a kontaktlencsével szembeni elvárásaidhoz

 

Valamennyi neves magyarországi kontaktlencse gyártó termékei megtalálhatók az OPTICUM Látásjavító Szalon kínálatában, emellett a különböző típusú kontaktlencse ápolószereket is megtalálhatod nálunk.

 

Mennyibe kerül?

 

A vizsgálat 15.000 Ft-ba kerül, mely tartalmazza a vizsgálati díjat, havi kihordású lencse esetén az első pár kontaktlencsét, a betanítást és a két hét múlva esedékes kontroll vizsgálat díját. A kontaktlencse felhelyezése és tisztításának díja 5.000 Ft. 

 

 

Várunk Téged is szeretettel!

 © 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás