FB_PIXEL

Szemüvegkészítés

Szemüvegkeret-kínálatunkban olyan modelleket és minőségi kategóriákat választunk, amelyek közül sokat mi magunk is használunk és ügyfeleink számára is a legjobbnak tartunk.

„Mindenünk a szemüveg”

 

A kínálatunkat a modern kor elvárásai mellett vásárlóink egyedi igényeihez igazítva alakítottuk ki úgy, hogy bárkinek segíthessünk megtalálni a hozzá leginkább illő szemüveget. Minden nálunk készült szemüvegre megelégedettségi + pénz visszafizetési’ garanciát vállalunk! A garancia részleteit megtalálod üzletünkben!

Igazán jó szemüvegeket csak megfelelő minőségű alapanyagokból és szakértő precíz munkával lehet készíteni. Egy jó szemüveg, mire viselője arcára kerül, több lényeges munkafolyamaton megy át. Ez csak akkor lehet tökéletesen megfelelő, ha az elkészítés, az ellenőrzések és beállítások és a kész szemüveg átadása szakember által történik. A szemüvegeinket saját műhelyünkben Szűcs Péter Látszerészmester készíti.

A kézzel végzett munkafolyamatok mellett a mai kor legmodernebb megmunkálási technológiáját biztosító műhely berendezéseket használjuk. Ennek eredménye, hogy mindig pontos és precíz szemüvegeket készítünk.

 

 

Személyre szabott szemüvegek a tökéletesebb látásélményért

Ahányan vagyunk annyi féle a látásproblémánk és annyi féle megoldás is létezik rá.

Nincs olyan szemüveg, amivel mindenki egyformán jól lát valljuk az OPTICUM Látásjavító Szalonban. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink egyedi igényeihez és látási szokásaihoz igazított kiszolgálásra és szemüvegkészítésre. Ennek lényege, hogy egy új szemüveg készítésekor, minden olyan információt és személyes paramétert figyelembe veszünk, ami javíthat viselője látásminőségén. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szemüvegeink nem egy átlagértékre, nem tucatáruként futószalagon, hanem viselőjük egyedi személyes paramétereihez és viselési szokásaihoz igazítva készülnek el, így biztosítva a legtökéletesebb látásélményt.

Erre Nyíregyházán elsőként 100% megelégedettségi garanciát vállalunk!

 

 

Az igazán jó szemüveg titka

avagy ismerd meg a szemüvegvásárlás buktatóit…. hogy ne kidobott pénz legyen a szemüveged ára!

 

Hogyan lehetséges az, hogy egyesek tökéletes szemüveget viselnek, míg másoknak ez nem jön össze és csak kínlódnak vele? Minden jó szemüveg egy alapos, minden fontos részletre kiterjedő, precíz látásvizsgálattal kezdődik! Lehet akármilyen márkás, szép, olcsó, akciós az a szemüveg… Ha nem fordítanak megfelelő figyelmet a pontos korrekciód megállapítására, azaz a szemvizsgálatra, a szemüveged viselhetősége bizonytalan.

 

Lehet a vizsgálat ingyenes a szemüveged pedig extra AKCIÓS, ha utána még sem lesz jó és csak a fiókban végzi:

 • Akciós ár ide vagy oda, ha valamiért még sem nem lett jó a szemüveg, akkor az a legdrágább, mert csak ablakon kidobott pénz lesz, ami sok bosszúságot okoz.
 • A nem megfelelő vagy rossz szemüveg mindig a drága szemüveg!

Ahhoz, hogy ez ne történhessen meg veled, mindenképpen szükséged lesz első körben egy alapos látásvizsgálatra, melynek ki kell térnie a szemeid egészségügyi ellenőrzésére is. Szemüveged erősségének megállapítása előtt fontos a lehetséges szembetegségekre irányuló szűrést végezni.

 

Ez két okból is fontos!

 1. A betegségek időben történő felismerésével komolyabb problémákat, súlyosabb esetben akár visszafordíthatatlan látásvesztést, vakságot előzhetünk meg.
 2. Elkerülhető ez által, az a hiba, amikor a szem egészségének kellő vizsgálata nélkül írnak fel szemüveget, és 2-3 hónap múlva az már használhatatlan, hiszen a látásromlás hátterében észre nem vett szemészeti elváltozás volt. Például felderítetlen cukorbetegség, magas vérnyomás vagy zöldhályog az idő előre haladtával súlyos elváltozásokat okoznak, melyek hatással vannak a látásunk minőségére is.

Az alapos és körültekintő szemvizsgálat az alapja a jó szemüvegednek.

 

De mi kell még hozzá?

 

Például az, hogy megtudjuk, mire is van valójában szükséged?  Nem mindegy ugyanis, hogy Te ács vagy, aki a tetőn zsonglőrködik, monitor előtt dolgozol napi 8 órát, sportolsz-e, zavar-e a napsütés, vezetsz-e autót… A jó szemüveget viselője igényeire, életmódjára kell szabni. Erre pedig már a látásvizsgálaton figyelni kell a jó szakembernek.

Nem árt odafigyelni az alábbi panaszokra sem, hiszen ennek figyelmen kívül hagyása szemüveg viselési panaszokat okozhat:

 

 • Gyötör-e fejfájás?
 • Frontérzékenység?
 • Mennyire merülsz ki a nap végére? Előfordul-e, hogy látásod kettőződik ilyenkor?
 • Könnyen, vagy nehezen szoktad meg az előző szemüveged?
 • Hogy állsz a 3D-s filmekkel?

 

Ugyanis ezek a panaszok a rejtett kancsalságra, vagy más néven fixáció diszparációs problémára is utalhatnak. Ez egy olyan rejtett látáshiba, mely sokak életét nehezíti meg. Speciális, 3D-s vizsgálattal és ún. prizmás szemüveggel ezek a panaszok megszüntethetőek.

Nyíregyházán és a megyében elsőként az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalonban rendelkezünk a Hoya Eyegenius műszerrel, mely egyedülálló módon segít a Fixáció diszparáció vizsgálatában és korrigálásában.

 

És most igen, mondhatod!!!

"A szomszédom szemüvege is jó lett, pedig egy 5 perces ingyenes vizsgálaton volt, és a szemüvege pedig olcsó volt."

Van ilyen is. De inkább csak szerencséje volt, mint a hazardírozónak az orosz rulettel.

 

Elég sokan vannak, akiknél ez nem így sült el:

Kati 39 éves. Korábbi ingyenes, mindössze 5 perces vizsgálat után csináltattak vele egy távoli és egy közelre való szemüveget. Ez került 87 ezer Ft-ba. De továbbra is kínlódott a látáspanaszaival, munkájában erősen korlátozta a nem megfelelő látása. Kérdésére ezt azzal indokolták neki, hogy még szoknia kell és fogadja el, hogy ez ilyen.
Katit csak nem hagyta nyugodni a dolog, míg az egyik barátnője azt ajánlotta neki, hogy keressen fel minket.

„--Miért nem mész el és vizsgáltatod meg a szemeidet Erikáékkal?”

Kati végül felkeresett minket.
Az OPICUM 3D-s vizsgálat eredménye: Mindkét szemével tökéletes látása lett a megfelelően felírt szemüveggel. Már nem szédül és tökéletesen jól lát + nem kell egy külön szemüveg közelre, hiszen ő még fiatal. A jól beállított új dioptriákkal és az átgondolt szemüveglencse választással gond nélkül lát távolra és közelre egyaránt.
Jó volt látni rajta az örömöt, amit az új, már igazán jó szemüvege okozott neki.

 

Miért osztottuk meg Kati történetét? 

 • Azért, hogy ne Te legyél a következő, aki egy nem megfelelő döntés miatt, kidobj az ablakon 87 ezer forintot. 
 • Alig 5 perc alatt letudott, rapid látásvizsgálattal nem lehet precíz eredményt elérni! 
 • A lehető legjobb látásminőség eléréséhez és ez által az igazán jó szemüveghez csak is alapos és körültekintő látásvizsgálaton keresztül vezet út. 
 • Érezned kell a nyugalmat, hogy jó helyen jársz, jó kezekben vagy.

 

Minden jó szemüveg alapja a precíz szemvizsgálat. Nem érdemes kockáztatni!

 

Ha megjártad már, vagy nem elégszel meg az átlagossal, elsőre igazán jó szemüveget szeretnél, akkor jelentkezz be az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalon 7 lépéses 3D-s vizsgálatára.

 

Amitől szemüvegeink igazán egyedivé és valóban személyre szabottá válnak.

 

A még nagyobb viselési komfort és kényelem érdekében minden új szemüveget készíttető vásárlónk részére a viselést követő 6. hónapban ingyenes szemüvegkeret beállítással és szervizzel kedveskedünk, aminek keretében, ha szükség van, rá újból beállítjuk a szemüvegkeretet és megvizsgáljuk a lencsék állapotát is.

Továbbá már elérhető új szolgáltatásunk a szemüveg biztosítás, melynek díja 24 hónapra csupán 15.000 Ft. A szenüveg biztosítás opcionálisan választható plusz szolgáltatásként.

 

Várunk Téged is szeretettel!

Videó
Opticum - Személyre szabott szemüvegek


© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás