FB_PIXEL

23 és 40 évesek szemének védelme

 

A szemünk

23-40 éves korban a szemünk különösen érzékeny bizonyos körülményekre. A "Számítógép-szindróma", vagyis a homályos látás és a szem kivörösödése a számítógép hosszadalmas használata után, valamint a levegőszennyezés okozta irritáció (különösen a nagyvárosokban élők esetében) jellegzetes panaszok ezen, korosztály körében. 

A látásunk felnőtté válásunkkal, a látásunk is folyamatosan változik. Amíg a ciklus elején főleg még a rövidlátók vannak, akiknek elsősorban a távol látás okoz problémát, addig a 40-esek közel látási panaszaikkal szembesülhetnek olyanok, akik eddig még sohasem viseltek szemüveget vagy kontaktlencsét. 

Anti Stress szemüveglencsék: A számítógép okozta szemfáradság kivédésére kifejezetten 23 és 40 év közöttieknek kifejlesztve.
Az Anti Stress szemüveglencsét, dioptriádtól függetlenül a 20 és 40év közötti szemüvegviselők számára nyújtanak megoldást a szemfáradtság panaszaira.
Az Anti Stress a legújabb fejlesztésű egyfókuszú szemüveglencse, mely amellett, hogy teljes korrekciót nyújt látásproblémádra, kiküszöböli a szemfáradtsággal járó kellemetlen tüneteket, és megnyugtatja a szemed.
A szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően, melyet a 20 és 40 év közötti szemüvegviselők mindennapi kényelmének és jó közérzetének megóvása érdekében dolgoztak ki, eredményesen csökkenthetők a szemfáradtsággal járó tünetek.


A lencse működési elve
Bár ebben a korban még nincs szükségünk külön olvasó és utcai szemüvegre, ez nem jelenti azt, hogy ne fáradhatna el a szemünk a tartós közeli nézéstől, mint amilyen a számítógép használata. Minden új szemüveg készítése előtt szükség van egy alapos és pontos látásvizsgálatra is, hogy meghatározhassuk az adott látásélességed.

Aki már részt vett látásvizsgálaton az tudja, hogy egy ilyen vizsgálat során, az 5 méterre lévő úgy nevezett visus táblán kell olvasni fentről lefelé a betűket vagy számokat. A vizsgálat célja, hogy a tábla alján a fekete vonal felett lévő legkisebb betűket vagy számokat élesen el tudjuk olvasni. Az a dioptria korrekció, amivel ez megy, az a 100%-os látás élességünk és ez lehet az új utcai (távoli) szemüvegünk vagy kontaktlencsénk dioptriája is. Az így elkészített szemüveggel tökéletesen láthatunk távolra. Viszont abban az esetben, ha az így elkészített szemüvegünket nem kifejezetten távolra használjuk, (mert állandóan zárt térben, irodában, munkahelyen vagyunk és számítógépet használunk) akkor sok esetben ez a dioptria nem lesz, egész nap megfelelően kényelmes viselet számunkra. Rövid látók (mínuszosok) esetében ez a korrekció túl soknak, míg távollátók (pluszosok) esetében túl kevésnek bizonyulhat és nap végi fáradságot, kényelmetlenséget valamint idő előtti dioptriaromlást is eredményezhet.

A szemüveglencse gyártók ezt felismerve fejlesztették ki ezt az új típusú, speciális dioptria lefutású és felületi kialakítású szemüveglencsét, mely hatékony megoldást nyújt a számítógép okozta szemfáradság leküzdésére.


Kinek ajánljuk?

  • Minden 20 és 40 éves kor közötti, aktív számítógépet használó szemüvegviselőnek.
  • Irodai munkát végzőknek, Orvosoknak, Ügyvédeknek, Mérnököknek, Statisztikusoknak, akik tartósan közelre nézéssel erőltetik naponta szemüket.
  • Mindenkinek, aki szeretné már meglévő egyfókuszú szemüvegét olyan új szemüvegre cserélni, amely tökéletesen alkalmazkodik életstílusához.

 © 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás