FB_PIXEL

Kinek ajánljuk

 

Kiknek jó az online szemüveg csomag?

 • Azoknak akiknek fontos, hogy még a szaküzlet/optika kiválasztása előtt tájékozódjanak a várható költségekről.
  A csomagár a kiválasztott szemüvegkeret és szemüveglencse mellett tartalmazza még a helyben végzett szemvizsgálatot, a szemüveg készítés munkadíját,  egy szemüvegtokot és  egy darab prémium szemüveg törlőkendőtis!
 • Azoknak akik valamelyik családtagjuknak (szülőknek, idősebb nagyszülőknek ideális  ötlet! :)) ) akarnak ajándékozni egy kiváló minőségű és tartós szemüveget a hozzá tartozó alapos és precíz szemvizsgálattal és nem utolsósorban a kellemetlen meglepetések helyett 100% megelégedettségi és pénzvisszafizetési garanciával, amit Nyíregyházán az Opticum Látásjavító Szalon kínál csak ügyfelei részére.
 • Azoknak is, akik már korábban máshol csalódtak és most biztosra akarnak menni.

 

Volt már úgy, hogy megrendelt szemüvegeddel nem voltál maradéktalanul elégedett?

Jobbat szeretnél kapni a pénzedért?

Akkor válassz te is minket és csapj le most az egyik kedvezményes szemüveg csomagunkra!

 


Miért jó a szemüveg csomag kuponunk?

 • Mert a kiválasztott kuponnal garantálunk egy nagyon kedvező ú.n. online árat az adott szemüvegre, (amennyiben az belefér az adott széles dioptria tartományba*), azoknak akik szeretik pénzügyi oldalról megközelíteni a szemüveg készítést.
  *+-3.00/2.00cylinder tartományban! Ettől eltérő esetben felár kerül felszámításra!
 • Kiváló lehetőség ajándékba adni pl. idősebb szülőknek/ nagyszülőknek/ rokonoknak akiknek nem telne rá vagy csak egyszerűen sajnálnak pénzt költeni szemüvegre.
 • Remek lehetőség első szemüveg kipróbálására is, hiszen a OPTICUM minőséget fogsz kapni egy kedvező árú csomagban.
 • Tartalék vagy második szemüvegnek is ideális választás.
 • A kedvező áru szemüveg csomagjaink is mind egytől egyig a legkiválóbb minőségű szemüveglencsékből és szemüvegkeretekből készülnek! Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az átlagnál jóval szigorúbb garanciális és jótállási szabályokat tartunk magunkra nézve érvényesnek, melyekkel az ügyfeleink minél nagyobb elégedettségét szolgáljuk! 100% megelégedettségi garanciát a termékeinkre és szolgáltatásainkra ráadásul a multifokális szemüvegeink esetében pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Oké, tetszik a szemüveg csomag ajánlat.

 


Mit kell tennem, ha szeretnék egyet venni?

 • Kattints rá az általad kiválasztott csomagra. Így garantáltan ezen az áron jutsz most hozzá, ami egy kísérleti jelleggel bevezetett online kedvezményes ár.
 • Erről kapsz egy vissza igazoló emailt, amin meg kell adnod a számlázási adataidat (név, cím, telszám, stb. + azt is, hogy saját részre vagy ajándékba szánod a szemüveget.)
 • Kapsz egy megrendelőt, amit ha beutaltál a részünkre, munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy szemvizsgálati és szemüvegkészítési időpontot. Így biztonságos és nyugodt körülmények között végezhetjük el a szemvizsgálatot, ami egy igazán jó szemüveg alapkövetelménye. Egy igazán jó szemüveg évekre szól és segíti viselője mindennapjait

 

Fontosnak tartjuk ügyfeleink egyedi igényeinek maximális figyelembe vétele melletti kiszolgálást és szaktanácsadást. Ez minden ügyfelünkre, így az online csomagot vásárlókra is egyaránt érvényes.

 

A kedvezményes áru szemüveg csomagjainkra is egyaránt ugyan azok a minőségi garanciák (kiváló minőségű szemüveglencsék és szemüveg keretek érvényesek).

Tehát kedvezményes áron nem leakciózott, másod vagy harmad osztályú termékeket fogsz kapni, mivel mi ilyeneket nem is forgalmazunk. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy szemüveglencse és szemüvegkeret kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a modern kor elvárásai mellett, sokat mi magunk is ap mint nap használunk és ügyfeleink részére a legjobbaknak gondolunk!

 

A célunk, hogy minél több elégedett és visszatérő ügyfelünk legyen és szeretnénk ha te is ehhez a folyamatosan bővülő közösséghez tartoznál.

 

Várunk szeretettel!

 

OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalon

Nyíregyháza, Szabadásg tér. 12. (Krúdy-ház)

 

„Azért dolgozunk, hogy jobban láss!”

 

 

© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás