FB_PIXEL

Rólunk

Az Opticum Látásjavító Szemvizsgáló Szalon Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen optikai szaküzlete, az OPTICUM 3D-s szemvizsgálattal az igazán jó szemüvegekért

 

 

 

 OPTICUM 3D-s szemvizsgálattal

Az igazán jó szemüvegekért!

 

Büszkék vagyunk rá, hogy 2017. decemberétől egy Nyíregyházán egyedülálló új szemvizsgálati szolgáltatást vezethettünk be. Az új típusú szemvizsgálatunkhoz a védjegyoltalom alatt álló Taupert szemvizsgálati módszert , valamint a Hoya cég EYE Genius rendszerét használjuk. E két újdonságnak és szakembereink naprakész felkészültségének  köszönhetően biztosítjuk nap mint nap ügyfeleink részére az igazán jó szemüvegeink által nyújtott látásélményt. 

Nyíregyházán elsőként egy speciális szemvizsgáló eszközzel (Hoya EyeGenius) szűrjük ki a fejfájást, frontérzékenységet okozó szemizom-egyensúlyi problémákat.

Az eszközünkkel képesek vagyunk a nézővonalak nem megfelelő irányát is meghatározni. Ha a nézővonalak egyike elcsúszik Fixáció diszparáció lép fel, ami olyan tünetekkel járhat, mint fej-nyak és hátfájás, égő szemek, fényérzékenység, fókuszálási nehézségek, szemüveg megszokási panaszok.

Ezek a tünetek egyre gyakoribbak napjainkban, mivel rengeteg időt töltünk különféle digitális képernyők, és az ezek közötti folyamatos váltás, nagyon megerőlteti a szemünket.

A probléma feltárásához egy pontos és precíz szemvizsgálatra van szükség! A vizsgálatainkat segítő Hoya Eyegenius eszköz a svájci Insitute of optometry Olten kutatóegyetemmel közreműködve lett kifejlesztve. A rendszer és a vizsgálati módszer 6 éves kutatás-fejlesztő munka eredménye. Jelenleg ez az egyik legbiztosabb módszer a fixáció diszparáció megállapítására, amelyben a páciens maga is interaktívan részese a vizsgálatnak.

 


Könnyű választani

 

Valamennyi neves szemüveg-optikai és kontaktlencse világcég termékei megtalálhatók a Szabadság tér 12. szám alatt, a volt Krúdy mozi helyén található Opticum Látásjavító Szalon kínálatában, így könnyű kiválasztani az egyéniségünkhöz leginkább illő szemüveget, kontaktlencsét, és nem maradhatunk le a legjobb ajánlatokról sem. 

A teljes körű látásvizsgálat és tanácsadás mellett a szemüvegkeret-karbantartás, -javítás és –szerviz is része szolgáltatásainknak és nem utolsó sorban , OTP, MKB,K&H SZÉP kártyát, és egészségpénztári kártyát is elfogadunk.

 

 

 

RÓLUNK MONDTÁTOK

 

 

" Én már legalább 15 éve, (de lehet, hogy van az már 20 éve is), hogy minden alkalommal Péterékkel készíttetem el az új multifokális szemüvegem. Talán nem véletlen, hogy ilyen hosszú ideje kitartunk egymás mellett. Bátran számíthatok rájuk ha látásom szakszerű és alapos vizsgálatáról vagy az igényeimnek legmegfelelőbb szemüvegről is legyen szó. Imádom az új szemüvegem, amit a minap kaptam meg és amit már az új, OPTICUM 3D-s vizsgálatuk eredménye alapján készítettel el nekem. Szívesen ajánlom az OPTICUM Látásjavító Szemvizsgáló Szalont másnak is, aki hasonlóan elégedett akar lenni új csúcsminőségű multifokális szemüvegével!" 

 

Dr. Agárdy Miklós

2018.02.28.

 

 

 


 

"Pár napja nekem sokkal szebb a világ. Ezt köszönhetem nektek, mert remek szemüveget kaptam tőletek. Imádom, tökéletes lett. "

2017.10.15.

Dobos Andrea

Nyíregyháza

© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás