FB_PIXEL

Május 4.-től újra a megszokott nyitvattartás szerint várunk mindenkit!

A jelenlegi járványügyi helyzetben, a jogszabályok betartása mellett, kollégáink és vásárlóink biztonsága érdekében a szakorvosi szemvizsgálat és a látásvizsgálataink csak előre történő bejelentkezés alapján (időpont foglalással) érhetőek el!

A koronavírus járvány új helyzetet teremtett mindannyiunk számára, melyhez mi is igazodni szeretnénk. A legfontosabb most az egészségünk, és az, hogy minimalizáljuk a vírusfertőzést, addig, amíg a veszélyhelyzet tart. Továbbra is elérhetőek szolgáltatásaink szakorvosi szemvizsgálat (Dr. Tashter Jacob Szemész Főorvos) látásvizsgálat, a szemüvegkészítés és a szemüveg javítás is. Szeretnénk megkönnyíteni, és biztonságossá tenni mind a szolgáltatásainkra való bejelentkezést, mind a személyes vizsgálatok lebonyolítását meglévő és leendő vásárlóink számára!

Új, biztonságos időpont foglalási rend

Ahhoz, hogy szolgáltatásainkat mindenki számára biztonságosan és kényelmesen el tudjuk végezni, új időpont foglalási rendet vezettünk be addig, amíg az egészségügyi vészhelyzet fennáll. Ha szemvizsgálatra vagy látásvizsgálatra szeretnél bejelentkezni, szemüveget szeretnél készíttetni vagy javíttatani, esetleg kontaktlencsét rendelnél továbbra is rendelkezésetekre állunk, de bejelentkezni telefonon, e-mailben, vagy a Facebook oldalunkon van lehetőséged!

Maximális biztonság üzletünkben
01
Vigyázunk egymásra!

Az időpontokat úgy határozzuk meg, hogy a látogatásotok előtt és után, szigorú protokoll alapján, alapos fertőtlenítést végzünk az üzletben az erre a célra használható fertőtlenítő szerekkel és eszközökkel. A megbeszélt időpontban csak Te és szakemberink lesznek az üzletünkben, ezzel teremtve biztonságos környezetet mindannyiunk számára.

02
Maximális biztonsági körülmények megteremtése számodra és számunkra is!

Nálunk alap a védőmaszk, és a gumikesztyű, amit természetesen biztosítunk számodra is! Minden vásárlóink előtt és után az üzletteret teljesen kiszellőztetjük, illetve lefertőtlenítjük. Ezen felül minden olyan eszközt fertőtlenítünk, amivel kapcsolatba kerülhetsz.

03
Tisztán tartás és a fertőtlenítés menete

A bútorok és padlózat esetében anti-virális tisztítószerekkel védekezünk valamint a szemüvegek és más eszközök esetében speciális U.V fénnyel történő csírátlanítást végzünk el. A célunk az, hogy maximális biztonságban érezhesd magad, ha felkeresel minket!

Keress bátran, segítünk!

A járványhelyzet ellenére maximális szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal továbbra is azért dolgozunk, hogy jobban láss! Ha szemvizsgálatra, látásvizsgálatra, szemüvegkészítésre, javíttatásra vagy kontaktlencsére van szükséged keress minket bizalommal!

A veszélyhelyzeti intézkedések ugyan némi kényelmetlenséggel járhatnak, de végső soron az egészségünk megőrzéséről szólnak, ami közös ügyünk! Vigyázzuk magunkra és egymásra ebben a rendkívüli helyzetben! Bízunk benne, hogy hamarosan túl leszünk rajta és visszatér mindannyiunk élete a normál kerékvágásba. Együtt sikerülni fog!

Keress bátran, segítünk!
© 2018.www.opticumlatasjavito.hu
powered by
online
időpontfoglalás